Framgång i sociala medier - snabba tips!

DÅ ska du posta inläggen!?

Ja tänk om man visste om den bästa tidpunkten, då vore det hela mycket enklare. Svaret är nog varje dag, flera gånger om dagen från morgon till kväll. Men det finns nämligen inget svar på den frågan.

Vi försökte hitta en tidpunkt en särskild dag i veckan som var bäst men det ändrade sig hela tiden. Det är så mycket som påverkar resultatet bl.a. vilken målgrupp du vänder dig till eller inom vilken bransch du verkar i. Det enda som gäller är att testa sig fram och lära sig längs vägen. Det gör du bäst genom att i realtid mäta hur det går och agera därefter.

Våra mest delade och gillade inlägg har lagts ut under kvällen och då oftast runt 20.00 i en reklampaus. Men som sagt det som passar oss kanske inte passar dig.

Här hittar du fler inlägg om att lyckas i sociala medier!


Våra tips och idéer kring hur man kan nå ut och fram via sociala medier är direkt kopplade till de erfarenheter vi fått och får från våra egna projekt såsom alladessamöten.se (tidigare Hej Jönköping). Där nådde vi under en period av 1,5 år över 20 000 följare på Facebook och Instagram. Vi blir ständigt fler och fler. Varje vecka når vi fler än 100 000 människor med våra inlägg.

You Might Also Like