Framgång i sociala medier - snabba tips!

Fler följare – lätt som en plätt!

Ja det är lätt att få fler följare. Men att få jättemånga fler följare snabbt är väl det som de flesta slåss med. Men det finns en del bra idéer och tankar att ha med sig på vägen för att gå snabbare fram.

För att skapa ett större nätverk eller att få fler följare så bör du identifiera personer inom din bransch som har många följare (men som kanske inte alltid är de med mest kunskap). Du bör även identifiera personer med auktoritet, personer med kunskap vilket innebär kvalitet.

Försök att nå ut och fram till dom så att deras följare delar vidare. Då blir det spridning i flera led. Om någon med auktoritet lyfter ditt inlägg så anses även du vara seriös och folk lyssnar. Ett annat råd är att använda öron och ögon mer än munnen för att lista ut vad dina följare vill ha och sen ge dom det:)

Här hittar du fler inlägg om att lyckas i sociala medier!


Våra tips och idéer kring hur man kan nå ut och fram via sociala medier är direkt kopplade till de erfarenheter vi fått och får från våra egna projekt såsom alladessamöten.se (tidigare Hej Jönköping). Där nådde vi under en period av 1,5 år över 20 000 följare på Facebook och Instagram. Vi blir ständigt fler och fler. Varje vecka når vi fler än 100 000 människor med våra inlägg.

You Might Also Like